Новини - Категории 'Актуално'
Паметникът на Захари Стоянов беше открит в Деня на народните будители
06 ное : 12:12  от admin

Паметник Захари СтояновОткриването на паметника на Захари Стоянов в Пазарджик събра бизнес елита не само на града, но и предприемачи от съседните градове - Пловдив, Панагюрище, София и Велинград – местата, откъдето представители на бизнеса подпомогнаха инициативата на Масонска ложа „Тракия“ и Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик да бъде издигнат паметник на Захари Стоянов. Инициативата се реализира с подкрепата на Община Пазарджик. Председателят на Инициативния комитет Рашко Радомиров благодари на спомоществователите, подкрепили идеята. Автор на композицията е скулпторът Жорж Трак.
изглед за печат
0
"Предприемач на годината" за 2017 е г-н Стефан Марков - собственик на "САМ-КИНТИ"
04 дек : 17:01  от admin

stefan_markov2017aa.jpgНа тържествена церемония снощи в Пазарджик бяха връчени годишните награди „Предприемач на годината“. Тази година бяха присъдени общо 5 награди - Голямата награда "Предприемач на годината", както и Награда за иновации и технологии, Награда за динамично развиваща се фирма, Награда за успешна инвестиция и най-новата награда - Награда за социално отговорна фирма. Тази награда се връчва за пръв път. „Учредена е с идеята да бъдат отличени добрите практики и бизнесмените, които са и добри, и отговорни работодатели, които се грижат за здравето на своите служители и полагат усилия да създадат максимални удобства на работните места в своите предприятия, обяви в началото на церемонията председателят на Сдружението г-н Димитър Събев.
изглед за печат
0
Фондация "Надеждата на Пазарджик" връчи награди на деца, постигнали успехи в учението, изкуствата и спорта
01 дек : 15:06  от admin

Фондацията за надарени деца "Надеждата на Пазарджик" на 29 ноември 2017 г.  в Пресклуб БТА - Пазарджик, връчи официално  грамоти и финансови стимули на деца, които са постигнали високи успехи в учението, изкуствата и спорта. Това е втората церемония по връчването на награди, съобщи председателят ѝ Иван Неделчев. В началото на годината - през януари, бяха връчени награди на обща стойност 3 хиляди лева, разпределени на 9 деца, а днес наградите са на обща стойност 5 хиляди лева, като има 3 колективни награди, а общо отличените деца са 15.
изглед за печат
0
Представители на Сдружението участваха в среща с турска бизнес делегация при областния управител
29 сеп : 16:39  от admin

ПазарджикЧленовете на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик Евтим Янев, Костадин Тошев и Нишан Бъздигян участваха в работната среща  при областния управител Стефан Мирев с турска бизнес делегация водена от Генералния консул на Р. Турция в Пловдив Хюсеин Ергани.

"Ние като членове на Сдружението на предприемачите много бихме се радвали и ще направим всичко възможно, което е по силите ни, ако вие решите да инвестирате в Пазарджик, това да бъде реализирано с най-малко съпротивление. Много се радвам, на вашето мислене, което и наше - на членовете на Сдружението, че преди всичко трябва да бъдем приятели.  Бъдем  липриятели, разговаряйки помежду си - идеите ще дойдат и след това реализациите им. Бихме се радвали поне през следващата година от тези 2,2 млрд. евро поне 10% да дойдат в област Пазарджик.
изглед за печат
0
Фондация за талантливи деца "Надеждата на Пазарджик" връчи на 9 деца финансови стимули за успехите им
24 яну : 17:15  от admin

thumb_fondatsia_detsa2.jpgФондация за надарени деца, Пазарджик, Фондация за надарени деца "Надеждата на Пазарджик", учредена от Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик, връчи първите си финансови стимули на пазарджишки млади таланти.
"Решихме да направим връчването публично, за да бъде максимално прозрачна дейността ни. В края на миналата година ние обявихме критериите, по които Фондацията ще подпомага талантливи деца. Постъпиха документи от 11 деца и организации, като и двете
изглед за печат
0
Управителят на "Стройпрогрес-БГ" ООД г-н Петър Цветков е Предприемач на 2016 година
14 дек : 16:59  от admin

predp16_1.jpgСдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик връчи годишните си бизнес награди на тържествена церемония в Младежкия дом. Голямата награда "Предприемач на годината 2016" беше присъдена на Петър Цветков - фирма "Стройпрогрес". Фирмата му е изпълнител на няколко жилищни комплекса в Пазарджик, сред които и най-новият комплекс "Царица Йонна" при автогарата, както и комплексите "Градина", "Чинара" и "Стадиона". Петър Цветков е собственик и на фирмите "ПМ парфюми" и "ПМ маркет", които предлагат маркова и селективна парфюмерия и козметика, стоки за бита и битова химия.
изглед за печат
0
Основните критерии за финансово подпомагане на талантливи деца от Фондацията на Сдружението бяха обявени на пресконференция
21 ное : 17:27  от admin

fondacia211116.jpgФондация, учредена от Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик, ще подпомага талантливи деца. На пресконференция в БТА председателите на Фондация "Надеждата на Пазарджик" Иван Неделчев и на Сдружението на предприемачите - Евтим Янев, обявиха целите, условията и критериите за кандидатстване пред Фондацията.

"Идеята за фондацията се роди непосредствено след финализирането на проекта ни за изграждане на паметник в Пазарджик на големия държавник и финансист Атанас Буров", заяви Иван Неделчев. Той съобщи още, че Фондацията е преминала всички процедури по регистрации, включително и в регистъра на правосъдното министерство за сдружения в обществена полза. Нейните цели
изглед за печат
0
Доц. д-р Стайко Спиридонов беше избран за Предприемач на годината 2015
15 дек : 15:50  от admin


Доц. Стайко Спиридонов, На тържествена церемония снощи в Пазарджик Сдружението на частните предприемачи и работодатели връчи наградата Предприемач на годината 2015 на собственика и управител на Медицински комплекс „Хигия“ доц. д-р Стайко Спиридонов. Присъдени бяха и три други награди: за иновации и технологии, за динамично развиваща се фирма и за успешна инвестиция.


изглед за печат
0
Сдружението на предприемачите участва в протестното шествие срещу увеличението на цената на електроенергията за бизнеса
29 юли : 16:19  от admin

 prote290715a.jpgНяколко стотин работници и работодатели в Пазарджик се включиха в протестното шествие срещу подготвянето увеличението на електроенергията  за бизнеса и на ценовата добавка „задължение към обществото”, която трябва да влезе в сила от 1 август 2015 година.
изглед за печат
0
Новият управителен съвет на Сдружението отново е деветчленен
01 юни : 18:29  от admin

Общото отчетно-изборно събрание на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик избра нов състав на Управителния съвет.
Събранието реши да не се променя броя на членовете и той остава 9-членен.
изглед за печат
0
Отиди на страница       >>  
Инициативи

ini_mizia.jpg
ini_pbf.jpgini_fond.jpg

....
Етичен кодекс
e107_handbook.png
Предприемач на годината
e107_themes.png