Новини - Категории 'Актуално'
Сдружението на предприемачите – с предложения по Концепциите за ИТИ
22 мар : 19:27  от admin

Представители на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик и на Фондация „За Пазарджик и региона“ представиха своята позиция и предложенията си в рамките на обществените обсъждания на концепциите за интегрирани териториални инвестиции, които се проведоха през седмицата.
изглед за печат
0
Сдружението на предприемачите поднесе цветя пред паметника на Захари Стоянов
01 ное : 13:25  от admin

За шеста поредна година Сдружението на предприемачите в Пазарджик отдаде почит и признателност към делото на един от най- големите родолюбци, патриоти и духовни будители Захари Стоянов. Неговият паметник беше издигнат през 2018 г. с подкрепата на Община Пазарджик и местния бизнес и е дело на пловдивския скулптор Георги Иванов – Жорж Трак.
Всяка година на днешния ден - 1 ноември – Ден на народните будители, представители на Сдружението на предприемачите поднасят цветя и прекланят глава пред родолюбеца, твореца и пазител на националните ни добродетели на Захари Стоянов.
изглед за печат
0
Сдружението на предприемачите посочи пропуски в уредбата и администрирането на проекти с евросредства
19 юни : 16:10  от admin

Как средствата от кохезионната политика помагат за развитието на регионите и за подобряване на качеството на живот на гражданите обсъдиха експерти от държавната и местната власт на местната конференция "Европа в България: Общо бъдеще", която се състоя днес в Националния пресклуб на БТА в Пазарджик. Участниците дискутираха проектите, осъществени със средства от предходния програмен период. Проектът "Европа в България: Общо бъдеще" се изпълнява от БТА с подкрепата на Европейската комисия.
изглед за печат
0
Сдружението на предприемачите дари нови легла и матраци за пострадалите от наводнението в Карловско
13 окт : 15:05  от admin

Нови легла и матраци изпрати Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик като дарение за пострадалите от наводнението през септември в Карловско. Дарението е съгласувано с кмета на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов, така че да бъде осигурено най-необходимото към момента за хората, останали без покъщнина.
изглед за печат
0
Сдружението на предприемачите участва в среща с министър Александър Пулев
03 сеп : 21:35  от admin

Министър Александър Пулев представи в Пазарджик възможностите пред бизнеса по Плана за възстановяване и устойчивост. На срещата присъстваха представители на Сдружението на предприемачите в Пазарджик и Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите - Велинград.
На пресконференция днес в Пазарджик министърът на иновациите и растежа Александър Пулев и директорът на Главна дирекция "Европейски фондове за конкурентоспособност" Илияна Илиева представиха  пред медиите и бизнеса възможностите за реализация на проекти по Плана за възстановяване и устойчивост. 
изглед за печат
0
Сдружението на предприемачите и депутатът Драгомир Стойнев обсъдиха промените в Закона за енергия от възобновяеми източници
17 мар : 13:05  от admin

Драгомир Стойнев се отзова на поканата на предприемачите да разясни предвижданите промени, касаещи ВЕИ
 
По покана на Сдружението на предприемачите в Пазарджик народният представител от „БСП за България” Драгомир Стойнев разясни последните промени в Закона за енергия от възобновяеми източници, които в момента се обсъждат в Парламента. Драгомир Стойнев е един от вносителите на промените, член е на Комисията по енергетика и председател на Комисията по въпросите на ЕС. Със скока на цената на електрическата енергия и на горивата интересът към изграждане на собствени мощности от възобновяеми източници е голям сред бизнеса.
изглед за печат
0
Сдружението на предприемачите дари на СУ "Д-р Петър Берон" комплект за учебни опити по физика
10 мар : 08:27  от admin

  Комплект за визуализация на основните физични закони получи като дарение от бизнеса пазарджишкото училище „Д-р П. Берон“

Комплект за визуализация на основните физични закони дари Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик на СУ "Д-р Петър Берон". Комплектът съдържа всички необходими компоненти за провеждане на експерименти и визуализации на законите, свързани със сила и противодействие,  енергия, топлина, електричество, въздух, звук и светлина. Той включва необходимото за провежда на предвидените в учебното съдържание опити.
изглед за печат
0
Позиция на Сдружението на предприемачите във връзка с рекордно високия ръст на цената на електроенергията за бизнеса
06 авг : 16:57  от admin
изглед за печат
0
Роман Цветков и Евтим Янев – с награди от Камарата на строителите
09 апр : 15:04  от admin

Двама от членовете на Сдружението на предприемачите – Пазарджик получиха награди от Областното представителство в Пазарджик на Камара на строителите в България, което обяви победителите от годишните си награди за 2020 г. Поради пандемичната ситуацията връчването на наградите не беше на официална церемония, а в офиса на организацията. Наградите връчи инж. Иван Делчев - Председател на областното представителство.
изглед за печат
0
Отчет за инициативата „Топъл обяд” на Сдружението на предприемачите в Пазарджик
18 мар : 16:41  от admin

Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик осигури  през м. февруари 2021 г. топъл обяд за медиците на първа линия от Центъра за спешна медицинска помощ, Спешното отделение към МБАЛ – Пазарджик и ковид отделението към МБАЛ „Хигия“ - Пазарджик. Ежедневно от 5 февруари до 28 февруари, вкл., бяха доставяни 32 порции топъл обяд. Храната беше приготвяна от ресторант „Форум” и  от „САМ-КИНТИ”- Пазарджик. Фирма „САМ-КИНТИ” осигури като дарение от своя страна топли питки към обяда.
изглед за печат
0
Отиди на страница       >>  
Инициативи

ini_pbf.jpgini_fond.jpg
ini_zah_stoyanov.jpgini_mizia1.jpg

....
Етичен кодекс
e107_handbook.png
Предприемач на годината
e107_themes.png