Новина: Роман Цветков и Евтим Янев – с награди от Камарата на строителите
(Категория: Актуално)
Публикувано от admin
петък 09 април 2021 - 15:04:42


Двама от членовете на Сдружението на предприемачите – Пазарджик получиха награди от Областното представителство в Пазарджик на Камара на строителите в България, което обяви победителите от годишните си награди за 2020 г. Поради пандемичната ситуацията връчването на наградите не беше на официална церемония, а в офиса на организацията. Наградите връчи инж. Иван Делчев - Председател на областното представителство.Престижният приз  ЗЛАТНА ЛИБЕЛА 2020“ – символ на добра строителна практика и управление, колегиалност, толерантност към партньори и колеги, се дава за 13-и път. По традиция победителят се определя от членовете на ОП Пазарджик. „Златната Либела 2020“ е за инж. Роман Цветков, „Металика“ ООД, Пазарджик.

 
Носителят на отличието ФИРМА С ДЪЛГОГОДИШНА ИСТОРИЯ, ОПИТ И УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ се избира от ОблС на ОП на КСБ - Пазарджик. С пълно единодушие тази година с него се награждава „Янев – 55“ ЕООД, Пазарджик, с управител инж. Евтим Янев.
 
Строители

На снимката:
Инж. Иван Делчев, инж. Роман Цветков, инж. Евтим Янев
 
Връчени бяха още отличия за "Най-динамично развиваща се фирма" - на „Инфрастрой СМ“ ООД, Пазарджик, с управител Спас Георгиев, за "Най-добър млад строител" - на  „Артстрой Про“ ООД, Пазарджик, с управител арх. Стефан Гюрджеклиев, за "Сграда на годината" е определена многофамилна жилищна сграда в Пазарджик на ул. „Неофит Бозвели” 15 - проектант е „Студио Архитектон”, а строител е „ПИМО-СВ ООД, Пазарджик, с управител Спас Гергов.

Наградата за "Цялостен принос в развитието на строителния бранш" е присъдена  инж. Благо Танков, „Брокс 2003“ ООД, Пазарджик.Новина от Сдружение на предприемачите Пазарджик
( http://businesspz.org/news.php?extend.50 )