РАДИО СОТ ООД


radio_sot_logo_m.jpgДейност:  Сигнално – охранителна дейност, пожароизвестяване, физическа охрана и видео наблюдение.

“РАДИО СОТ” осъществява централизирана охрана с технически средства чрез мониторинг – център, автопатрулна охрана и физическа охрана и пожароизвестяване на обекти.

Дружеството е регистрирано на 11.04.1996 г. с решение на Окръжен съд Пазарджик. Към настоящия момент охранява обекти в 82 селища на област Пазарджик и съседните области – София, Пловдив и Смолян.
   
“РАДИО СОТ” ООД притежава лицензи за извършване на охрана на имуществото на физически и юридически лица    за обекти на територията на цялата страна,  и за охрана на ценни пратки и товари, съгласно изискванията на Закона за частната охранителна дейност ( ЗЧОД). С индивидуална лицензия , издадена от Държавната комисия по далекосъобщенията, на “РАДИО СОТ” ООД са предоставени за ползване три честотни канала за извършване на пряка охранителна дейност.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000.

“РАДИО СОТ” ООД  разполага с централен офис в гр. Пазарджик, с офиси в  гр. Панагюрище , гр. Пещера, гр. Велинград и гр. Костенец и с изградени центрове в гр. Стрелча, гр. Брацигово,  гр. Копривщица, с. Мало Конаре , с. Калугерово, гр. Белово, гр. Долна баня, гр. Септември, гр. Ракитово, гр. Пирдоп, гр. Златица,  които координират дейността в съответните райони.

Адрес:  гр. Пазарджик, ул. „Гурко”№2
Производствени / Търговски бази:  Обекти в 82 селища на област Пазарджик София, Пловдив и Смолян
Лице за контакт:  Иван Неделчев
Тел.:+359 887 66 07 86; (034) 444 652, 0700 20 850
E-mаil: radio_sot@abv.bg
Инициативи

ini_pbf.jpgini_fond.jpg
ini_zah_stoyanov.jpgini_mizia1.jpg

....
Етичен кодекс
e107_handbook.png
Предприемач на годината
e107_themes.png