Новина: Сдружението на предприемачите дари нови легла и матраци за пострадалите от наводнението в Карловско
(Категория: Актуално)
Публикувано от admin
четвъртък 13 октомври 2022 - 15:05:32


Нови легла и матраци изпрати Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик като дарение за пострадалите от наводнението през септември в Карловско. Дарението е съгласувано с кмета на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов, така че да бъде осигурено най-необходимото към момента за хората, останали без покъщнина.Сдружението на предприемачите инициира кампания сред своите членове и след обсъждане с с ръководство на Община Карлово закупи 30 нови легла и нови матраци за пострадалите семейства.
 
schpr_darenie2022101z2.jpg
 
„Винаги сме помагали в трудни моменти. За последните две години имаме пет дарителски кампании, част от които са свързани с ковид пандемията, направихме и дарение на едно училище, а тази сутрин изпратихме и дарението за пострадалите от наводнението в Карловско. Искам да изкажа благодарността си към членовете на Сдружението на предприемачите за това, че винаги сме били единни в готовността си да помогнем. Благодаря и на приятелите на Сдружението, които винаги се включват в дарителските ни кампании”. Това заяви председателят на Сдружението на предприемачите Иван Неделчев тази сутрин по време на товаренето на дарението.
 
schpr_darenieb2022-10-13_14-04-16-137.jpg
 
30 –те легла са произведени в пазарджишката мебелна фирма КОЛОРАДО, а матраците за тях са закупени от пещерската фирма „Матраци Симеонов” – и двете компании предоставиха продукцията си на преференциални цени предвид факта, че става въпрос за дарение. Транспортът до Карлово беше осигурен от пазарджишката машиностроителна фирма РАИС. Дарението беше разпределено от Община Карлово още днес  и пострадалите получиха новите легла и матраци.
 
schpr_darenie2022-10-13_14-04-16-137.jpg
 
schpr_darenie2022-10-13_14-04-16-632.jpg
 Новина от Сдружение на предприемачите Пазарджик
( http://businesspz.org/news.php?extend.56 )