АКВАФИШ ПАЗАРДЖИК ООД


aquafish1.jpgДейност:  Отглеждане и преаботка на аквакултури

Фирма „Аквафиш Пазарджик“ ООД е с основна дейността отглеждане на аквакултури и тяхната преработка. Фирмата през последните  18 години активно се занимава с отглеждане на есетрови риби и  производството на черен хайвер под марката  BULGARIAN STURGEON CAVIAR. Това се постига в резултат на добрата комбинация  на природните дадености. Фермата е разположена в  екологична мрежа Натура 2000,   в непосредствена близост до река Марица. В тази ферма се създават условия за отглеждането на есетра в максимална близост до дивата природа. Наличието на прясна вода и съвременните условия на развити технологии ни дават уникалната възможност да отглеждаме този ценен вид риба.
Към настоящия момент  фирмата активно развива  отглеждането и преработката на различни продукти от Африкански сом. Аквакултурата се отглежда в рециркуалционна система  при поддържане на високи стандарти за екологичност и  природни дадености създадени в изкуствени условия. Произвежданите продукти от Африкански сома са – охладено филе, кайзер филе от сом, сушено-пушено филе.
 
Адрес:  с. Мирянци, местност „Грахорлива дъмга”
Производствени / Търговски бази:  с. Мирянци цех за производство и преработка,  с. Бошуля отглеждане на есетрови аквакултури
Лице ца контакт:  Стоян Иванов
Тел.:359 887 648927
WEB: http://www.bulgariansturgeon.eu
        https://bgfarms.eu
 
aquafish2.jpg
 
Инициативи

ini_pbf.jpgini_fond.jpg
ini_zah_stoyanov.jpgini_mizia1.jpg

....
Етичен кодекс
e107_handbook.png
Предприемач на годината
e107_themes.png