Сдружението на предприемачите дари на СУ "Д-р Петър Берон" комплект за учебни опити по физика
10 мар : 08:27  от admin

  Комплект за визуализация на основните физични закони получи като дарение от бизнеса пазарджишкото училище „Д-р П. Берон“

Комплект за визуализация на основните физични закони дари Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик на СУ "Д-р Петър Берон". Комплектът съдържа всички необходими компоненти за провеждане на експерименти и визуализации на законите, свързани със сила и противодействие,  енергия, топлина, електричество, въздух, звук и светлина. Той включва необходимото за провежда на предвидените в учебното съдържание опити.

uchmag1646892960744.jpg
 
"Надяваме се, че с това дарение ще направим учебното съдържание по-достъпно. Нашата цел е да предизвикаме интереса на учениците, в случая - към предмета Физика, но по-голямата ни цел е качеството на образованието като цяло“. Това заяви при връчване на дарението председателят инж. Иван Неделчев.
 
uchmag1646892918528.jpg
 
Инициативата за дарението е на Ротари клуб-Пазарджик. „Движението Ротари има редица инициативи, сред които са и умиротворяването - една актуална тема към днешния ден, другите са свързани с образованието, децата, здравеопазването, екологията и много други. В Пазарджик нашият клуб спонсорира основно проекти, свързани с образованието и социалната политика, работим 20 години с немски клубове, които подпомагат социално слаби деца, а тази година сме поставили акцент на детското здравеопазване и образование, посочи д-р Екса Бъздигян, председател на Ротари клуб – Пазарджик. Д-р Бъздигян благодари на Сдружението за подкрепата и подчерта факта, че различни организации и бизнеси в Пазарджик се обединяват в името на доброто на децата.
 
uchmag1646893017960.jpg
 
Благодарни сме на Сдружението на предприемачите в Пазарджик и сме убедени, че направеното от Вас дарение ще повиши интереса към природните науки, ще засили познавателната активност на децата и изследователските им умения, заяви директорът Станка Пашова. Тя връчи благодарствени писма на Сдружението на предприемачите и на Ротари клуб-Пазарджик.   Повече за съдържанието на дарения комплект:

https://uchmag.com/bg-bg/category/product/golyam-komplekt-osnovni-nauchni-zakoni-300052694540769153/#tab-documents
 
uchmag1646892918562.jpg
 
 
 
 
 


Инициативи

ini_pbf.jpgini_fond.jpg
ini_zah_stoyanov.jpgini_mizia1.jpg

....
Етичен кодекс
e107_handbook.png
Предприемач на годината
e107_themes.png