ИВЕСТО КЪМПАНИ ООД


ivesto_logo.jpgДейност: „Ивесто Къмпани” ООД е създадена през 1994г. Фирмата предлага на своите клиенти семена, торове, тревни смески, луковици, посадъчен материал, градинска техника и аксесоари.
От 2009г. предлага услугата „почвен анализ” със собствена лаборатория SCL-12.
  С цел задоволяване на потребностите на всички наши клиенти дейността е организирана в  две основни направления – професионален и хоби пазар.
-          Професионален пазар – целта  е компетентно и качествено да бъде консултиран всеки клиент и по най-добър начин да бъдат обслужени дистрибуторите в цялата страна. Фирмата предлага изпитани семена на  хибриди: домати, краставици, пипери, дини, пъпеши, тиквички, лук, моркови и много други, както и цялата гама от гранулирани, течни и водоразтворими торове.
-          Хоби пазар – предназначен е за всички, които не се занимават професионално със земеделие или с отглеждане на цветя, но биха искали да освежат градината или апартамента си с някои по-екзотични или по-традиционни зеленчуци, цветя, билки или подправки. В големите търговски вериги магазини се предлагат трите търговски марки семена: „Ивесто”, „Градинар” и „Български сортове семена”. «Ивесто» предлага голям избор от видове и разфасовки на торове, както и обширна гама от пролетни и есенни луковици. Предлагаме и висококачествени тревни смески, подходящи за всякакви терени. Разполагаме с богат асортимент от градинска техника.  

Адрес:
ул. Георги Герасимов 33, 4400, Пазарджик, България
Телефон: +359 34 44 44 66, факс: +359 34 440630
e-mail office@ivesto.eu
www.ivesto.eu
Инициативи

ini_pbf.jpgini_fond.jpg
ini_zah_stoyanov.jpgini_mizia1.jpg

....
Етичен кодекс
e107_handbook.png
Предприемач на годината
e107_themes.png