Сдружението на предприемачите отново настоява за въвеждане на принципа „който цапа - плаща”
03 сеп : 23:43  от admin

schpr2021.jpg
 
Сдружението на предприемачите в Пазарджик представи на пресконференция своята позиция във връзка с предложението на Община Пазарджик за увеличение на такса смет. „За пореден път настояваме за справедливо формиране на таксата за битовите отпадъци при спазване принципа потребителите на услугата сметопочистване и сметоизвозване да плащат съобразно количеството на сметта, която изхвърлят или на принципа „който цапа-плаща”.
Позиция на Сдружението на предприемачите във връзка с рекордно високия ръст на цената на електроенергията за бизнеса
06 авг : 16:57  от admin
Роман Цветков и Евтим Янев – с награди от Камарата на строителите
09 апр : 15:04  от admin

Двама от членовете на Сдружението на предприемачите – Пазарджик получиха награди от Областното представителство в Пазарджик на Камара на строителите в България, което обяви победителите от годишните си награди за 2020 г. Поради пандемичната ситуацията връчването на наградите не беше на официална церемония, а в офиса на организацията. Наградите връчи инж. Иван Делчев - Председател на областното представителство.
Отчет за инициативата „Топъл обяд” на Сдружението на предприемачите в Пазарджик
18 мар : 16:41  от admin

Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик осигури  през м. февруари 2021 г. топъл обяд за медиците на първа линия от Центъра за спешна медицинска помощ, Спешното отделение към МБАЛ – Пазарджик и ковид отделението към МБАЛ „Хигия“ - Пазарджик. Ежедневно от 5 февруари до 28 февруари, вкл., бяха доставяни 32 порции топъл обяд. Храната беше приготвяна от ресторант „Форум” и  от „САМ-КИНТИ”- Пазарджик. Фирма „САМ-КИНТИ” осигури като дарение от своя страна топли питки към обяда.
Отиди на страница       >>  
Инициативи

ini_pbf.jpgini_fond.jpg
ini_zah_stoyanov.jpgini_mizia1.jpg

....
Етичен кодекс
e107_handbook.png
Предприемач на годината
e107_themes.png