Роман Цветков и Евтим Янев – с награди от Камарата на строителите
09 апр : 15:04  от admin

Двама от членовете на Сдружението на предприемачите – Пазарджик получиха награди от Областното представителство в Пазарджик на Камара на строителите в България, което обяви победителите от годишните си награди за 2020 г. Поради пандемичната ситуацията връчването на наградите не беше на официална церемония, а в офиса на организацията. Наградите връчи инж. Иван Делчев - Председател на областното представителство.
Отчет за инициативата „Топъл обяд” на Сдружението на предприемачите в Пазарджик
18 мар : 16:41  от admin

Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик осигури  през м. февруари 2021 г. топъл обяд за медиците на първа линия от Центъра за спешна медицинска помощ, Спешното отделение към МБАЛ – Пазарджик и ковид отделението към МБАЛ „Хигия“ - Пазарджик. Ежедневно от 5 февруари до 28 февруари, вкл., бяха доставяни 32 порции топъл обяд. Храната беше приготвяна от ресторант „Форум” и  от „САМ-КИНТИ”- Пазарджик. Фирма „САМ-КИНТИ” осигури като дарение от своя страна топли питки към обяда.
Сдружението на предприемачите в Пазарджик ще осигурява до края на месеца топъл обяд за медиците на първа линия в борбата с ковид
05 фев : 12:30  от admin

Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик ще осигурява до края на месец февруари топъл обяд за медиците на първа линия от Центъра за спешна медицинска помощ, Спешното отделение към МБАЛ – Пазарджик и ковид отделението към МБАЛ „Хигия“ - Пазарджик.

Иван Неделчев е новият председател на Сдружението на предприемачите в Пазарджик
15 окт : 13:19  от admin

Сдружението на частните предприемачи и работодатели избра на отчетно-изборно събрание за председател на Сдружението г-н Иван Неделчев - управител на „РАДИО СОТ“ ООД и учредител на „АВАЛ“ ООД. Иван Неделчев е и председател на учредената от Сдружението Фондация за подпомагане на талантливи деца „Надеждата на Пазарджик”. Той е и миналогодишен носител на наградата „Предприемач на годината”. Сдружението досега бе председателствано от Димитър Събев. В отчета си пред събранието той посочи като най-съществен успех във втората година от председателството организирането на мащабна дарителска кампания в подкрепа на лечебните заведения в Пазарджик в началото на обявеното извънредно положение заради COVID-19. За броени дни Сдружението инициира и събра близо 40 хиляди лева, с които бяха закупени предпазни средства и апаратура за „МБАЛ – Пазарджик”, ЦСМП-Пазарджик и МБАЛ “Хигия”, където беше открито първото ковид отделение извън областната болница.

Отиди на страница   <<        >>  
Инициативи

ini_pbf.jpgini_fond.jpg
ini_zah_stoyanov.jpgini_mizia1.jpg

....
Етичен кодекс
e107_handbook.png
Предприемач на годината
e107_themes.png