Основните критерии за финансово подпомагане на талантливи деца от Фондацията на Сдружението бяха обявени на пресконференция
21 ное : 17:27  от admin

fondacia211116.jpgФондация, учредена от Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик, ще подпомага талантливи деца. На пресконференция в БТА председателите на Фондация "Надеждата на Пазарджик" Иван Неделчев и на Сдружението на предприемачите - Евтим Янев, обявиха целите, условията и критериите за кандидатстване пред Фондацията.

"Идеята за фондацията се роди непосредствено след финализирането на проекта ни за изграждане на паметник в Пазарджик на големия държавник и финансист Атанас Буров", заяви Иван Неделчев. Той съобщи още, че Фондацията е преминала всички процедури по регистрации, включително и в регистъра на правосъдното министерство за сдружения в обществена полза. Нейните цели
Доц. д-р Стайко Спиридонов беше избран за Предприемач на годината 2015
15 дек : 15:50  от admin


Доц. Стайко Спиридонов, На тържествена церемония снощи в Пазарджик Сдружението на частните предприемачи и работодатели връчи наградата Предприемач на годината 2015 на собственика и управител на Медицински комплекс „Хигия“ доц. д-р Стайко Спиридонов. Присъдени бяха и три други награди: за иновации и технологии, за динамично развиваща се фирма и за успешна инвестиция.


Сдружението на предприемачите участва в протестното шествие срещу увеличението на цената на електроенергията за бизнеса
29 юли : 16:19  от admin

 prote290715a.jpgНяколко стотин работници и работодатели в Пазарджик се включиха в протестното шествие срещу подготвянето увеличението на електроенергията  за бизнеса и на ценовата добавка „задължение към обществото”, която трябва да влезе в сила от 1 август 2015 година.
Новият управителен съвет на Сдружението отново е деветчленен
01 юни : 18:29  от admin

Общото отчетно-изборно събрание на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик избра нов състав на Управителния съвет.
Събранието реши да не се променя броя на членовете и той остава 9-членен.
Отиди на страница   <<        >>  
Инициативи

ini_mizia.jpg
ini_pbf.jpgini_fond.jpg

....
Етичен кодекс
e107_handbook.png
Предприемач на годината
e107_themes.png