Фондация "Надеждата на Пазарджик" връчи грамоти и финансови стимули на талантливи деца с постижения през годината
19 дек : 16:56  от admin

За четвърти пореден път Фондация за талантливи деца "Надеждата на Пазарджик"  връчи грамоти и финансови стимули за постижения в науката и спорта.
Отличени бяха 14 момичета и момчета, а общо от учредяването на фондацията до сега - 38, като някой се повтарят.
Средствата основно се набират от дарения от членовете на Сдружението

 на предприемачите в Пазарджик и други организации.

Без да искаме и не сме го търсили, но това награждаване съвпадна с коледните празници, въпреки че всички тук получават не даром награди, а заради това, че имат успехи, постигнати с талант и труд, отбеляза в приветствието си председателят на Управителния съвет на фондацията Иван Неделчев.
Той заяви, че и занапред ще се стремят да не остант незабелязани деца с постижения, като целта на фондацията  е да стимулира талантите в различните области с  надеждата, че като пораснат няма да забравят родния град и ще допринасят за развитието му.

Радвам се, че такава церемония правим за четвърти път - казват, че три пъти е системност, а над четири - традиция, констатира председателят на Сдружението на предприемачите Димитър Събев и призова младите хора да полагат  системни усилия в областите, които са избрали, в резултат на което ще дойдат и резултатите, а те няма да остант незабелязани и възнаградени от обществото.

В церемонията участва и председателят на Съвета за младежка политика и общински съветник Александър Иванов, чиято организация подпомогна с парични средства фондонабирането за наградите на децата. Той обяви, че техен ангажимент от тук нататък ще бъде  разпространението каузата на фондацията, за да могат все повече деца да се включват,  а към отличените се обърна с думи на благодарност, че представляват Пазарджик така добре. "Искам да ви кажа още, че средата, в която сте избрали да се реализирате, ще става все по-конкурентна, затова, освен с труд, правете избраното и с желание, казано по друг начин - правете нещата, които ви правят щастливи", посъветва още отличените таланти председателят на Съвета за младежка политика.

ПазарджикПазарджик


Инициативи

ini_pbf.jpgini_fond.jpg
ini_zah_stoyanov.jpgini_mizia1.jpg

....
Етичен кодекс
e107_handbook.png
Предприемач на годината
e107_themes.png