Найден Шопов е носител на тазгодишната награда „Предприемач на годината-2014”
15 дек : 10:36  от admin


Награждаване на Найден ШоповНа официална церемония в Младежкия дом в Пазарджик Сдружението на частните предприемачи и работодатели присъди наградата „Предприемач на годината” на г-н Найден Шопов, собственик и управител на фирма „Булфест”. Той бе избран с тайно гласуване на общо събрание на Сдружението.

Наайден Шопов
Найден Шопов с наградата "Пердприемач
на годината - 2014
Фирма "Булфест" е създадена през 1997 година с предмет на дейност  хазартни и развлекателни игри. Ноември същата година фирмата открива първата си бинго зала в Пазарджик, а през 2000-та -  клуб „Ларго”. Август 2006-та е драматична за "Ларго". Пожар изпепелява до основи дискотеката. Само за три месеца, благодарение на упоритата работа на екипа, заведението отново е отворено -  изградено, обновено и с удвоен капацитет на залата - за над 1000 посетители. В портфолиото на фирма „Булфест” са още „Гранд Казино”, Бинго „Булфест”, Музикален клуб "Холивуд, Детски парти център "Патиланци”, Гейминг клуб "Вегас". От 2013 година „Булфест” е регионален представител на Букмейкърска къща "Еврофутбол" и на "Евробет" за областите Пловдив, Пазарджик и Смолян. Мрежата за залози в този район обхваща над 160 пункта.
Официални гости на тържествената вечер за връчване на наградата „Предприемач на годината” бяха областният управител на Пазарджик Трендафил Величков, заместник областният управител Гинче Караминова, ръководството на учредената тази година Конфедерация на работодателите „Тракия”, представители на бизнес сдруженията в Панагюрище, Пловдив, Стара Загора и Асеновград.
Тази година Сдружението на предприемачите в Пазарджик раздаде и допълнителни награди, решението за които също беше взето на Общо събрание. Награда за иновации и технологии получи Стефан Марков – фирма „Сам Кинти” ЕООД. „Сам Кинти” проектира и произвежда машини, съоръжения и технологични линии за сладкарската и хранително-вкусовата промишленост.
Младен Младенов от пазарджишката строителна фирма „РЕАЛ-М” е носител на наградата за динамично развиваща се фирма, а „Инвестиционен холдинг Пазарджик” на Иван Иванов е отличен за успешна инвестиция – за изграждането на рибовъдна ферма за производство на шаранови и есетрови видове и на цех за производство  на висококачествени фуражни смески.
Общинският съветник от Коалиция на предприемачите-Пазарджик Евтим Янев получи награда за обществено активна позиция. Председателят на Сдружението Нишан Бъздигян бе отличен със специална награда за принос в утвърждаване авторитета на Сдружението на национално ниво. Преди месец той получи отличието „Човек на 21-ви век” на Програма „Произведено в България”. В словото си г-н Бъздигян благодари на членовете на Сдружението за успешно реализираните през годината инициативи: събраните помощи за пострадалите от наводнението в Мизия, учредяването на Конфедерация на работодателите „Тракия” в която влизат сдруженията на бизнеса от Пазарджик, Пловдив, Стара Загора и Асеновград, както и създаването на Фонд за талантливи деца.
Шестимата наградени получиха статуетки - дело на пазарджишкия скулптор Леон Бабачев. На вечерта беше връчен и плакет на г-н Васил Тачев, собственик на фирма "Венит"- по повод 60-годишния му юбилей.


Стефан Марков
Стефан Марков - "САМ КИНТИ" ЕООД,
с наградата за иновации и технологии
Иван Иванов
Иван Иванов - "Инвестиционен холдинг Пазарджик" - 
награда за успешна инвестиция
Евтим Янев
Евтим Янев с награда за обществено активна личност
Нишан Бъздигян
Нишан Бъздигян с  награда за цялостен принос
 за утвърждаване авторитета на Сдружението
в национален мащаб
Инициативи

ini_pbf.jpgini_fond.jpg
ini_zah_stoyanov.jpgini_mizia1.jpg

....
Етичен кодекс
e107_handbook.png
Предприемач на годината
e107_themes.png