Костадин Тошев е Предприемач на годината - 2013
18 дек : 10:15  от admin

Управителят на веригата магазини за строителни материали "КРЕЗ" Костадин Тошев е новият носител на приза "Предприемач на годината", който се присъжда от Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик. Отличието му беше връчено на осмата годишна тържествена церемония, която се състоя снощи, 14 декември. По традиция наградата се връчва от предходния и носител - в случая - г-н Роман Цвеков, управител на "Металика" ООД.

Костадин Тошев беше избран за "Предприемач на годината - 2013" с тайно гласуване на общо събрание на сдружението, провело се на 28 ноември. Управителят на "КРЕЗ" благодари на колегите си предприемачи за високата оценка и заяви, че неговата цел е да направи такава съвършена организация на дейността, че един ден фирмата да може да се управлява дори от едно дете.
k_toshev.jpgВ приветственото си слово председателят на Сдружението г-н Нишан Бъздигян благодари на членовете на сдружението за това, че през изминалите години са доказали, че са организация с мисия в родния град и посочи като най-значима за годината реализирана инициатива - изграждането на паметник на финансиста и общественик Атанас Буров. Г-н Бъздигян обяви и най-новата инициатива на Сдружението - учредяване на фонд за подпомагане на надарени деца.
На тържественото връчване на наградата присъстваха народният представител Гинче Караминова, зам. областния управител Диана Варникова, представители на сродни сдружения от южна България, предприемачи от региона. Те пожелаха на бизнеса в Пазарджик много успехи, нови обекти и нови работни места. Прочетени бяха поздравителни адреси от Илияна Йотова, евродепутат и от кмета на Община Пазарджик Тодор Попов.
В празничната програма участие взеха Рафи, група "Дежа Вю", комикът Весела Бабаджанкова, балет "Импулс", "Балет" Електра".


Инициативи

ini_pbf.jpgini_fond.jpg
ini_zah_stoyanov.jpgini_mizia1.jpg

....
Етичен кодекс
e107_handbook.png
Предприемач на годината
e107_themes.png