Сдружението на предприемачите – с предложения по Концепциите за ИТИ
22 мар : 19:27  от admin

Представители на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик и на Фондация „За Пазарджик и региона“ представиха своята позиция и предложенията си в рамките на обществените обсъждания на концепциите за интегрирани териториални инвестиции, които се проведоха през седмицата.
Сдружението на предприемачите поднесе цветя пред паметника на Захари Стоянов
01 ное : 13:25  от admin

За шеста поредна година Сдружението на предприемачите в Пазарджик отдаде почит и признателност към делото на един от най- големите родолюбци, патриоти и духовни будители Захари Стоянов. Неговият паметник беше издигнат през 2018 г. с подкрепата на Община Пазарджик и местния бизнес и е дело на пловдивския скулптор Георги Иванов – Жорж Трак.
Всяка година на днешния ден - 1 ноември – Ден на народните будители, представители на Сдружението на предприемачите поднасят цветя и прекланят глава пред родолюбеца, твореца и пазител на националните ни добродетели на Захари Стоянов.
Сдружението на предприемачите посочи пропуски в уредбата и администрирането на проекти с евросредства
19 юни : 16:10  от admin

Как средствата от кохезионната политика помагат за развитието на регионите и за подобряване на качеството на живот на гражданите обсъдиха експерти от държавната и местната власт на местната конференция "Европа в България: Общо бъдеще", която се състоя днес в Националния пресклуб на БТА в Пазарджик. Участниците дискутираха проектите, осъществени със средства от предходния програмен период. Проектът "Европа в България: Общо бъдеще" се изпълнява от БТА с подкрепата на Европейската комисия.
Сдружението на предприемачите дари нови легла и матраци за пострадалите от наводнението в Карловско
13 окт : 15:05  от admin

Нови легла и матраци изпрати Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик като дарение за пострадалите от наводнението през септември в Карловско. Дарението е съгласувано с кмета на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов, така че да бъде осигурено най-необходимото към момента за хората, останали без покъщнина.
Отиди на страница       >>  
Инициативи

ini_pbf.jpgini_fond.jpg
ini_zah_stoyanov.jpgini_mizia1.jpg

....
Етичен кодекс
e107_handbook.png
Предприемач на годината
e107_themes.png